Cem Yılmaz, en son sosyal medya fenomeni Necla Karahalil'le aşk yaşamaya başlamış çiftin ilişkisi kısa sürmüştü. Yılmaz'ın doğum günü paylaşamında, sağlıklı beslenme ve yoga ile dalga geçmesi Necla Hanım'a gönderme olarak algılanmıştı. Ardında da Yılmaz gösterisinde yine Necla Karahalil'i kızdıracak laflar etmiş ve "35 yaşında bir kızla flört ediyorsun, 'buldu çıtırı diyorlar'. Delireceğim ya" diyerek devam etti; "35 yahu ölmek üzere. Ben daha ne yapayım anladın mı?" ifadelerini kullanmıştı. 

Cem Yılmaz'ın son paylaşımındaki resmin Necla Karahalil'e benzerliği dikkat çekti. Bu durum ünlü komedyen eski aşkını unutamadı mı yorumlarına neden oldu. 

Ekran Resmi 2024 07 05 11.08.15

NECLA KARAHALİL DE YANITSIZ BIRAKMAMIŞTI

Necla Karahalil de geçen haftalarda çektiği videoda; 'Günaydın biri demiş ki 'Ama Necla Hanım, hayat çok stresli. Çok stresliyiz.'. Ben aksini söylemedim. Ama bu hayat sadece senin için çok stresli değil ya. Herkes için bir o kadar stresli ve stresli olmaya da devam edecek. O yüzden 'kimse kendi çöpünü başkasının evinin önüne dökemez' diyor şair burada. Diyor ki 'akıllı ol, aklına mukayyet ol, git kendini tanı, çekmezler' diyor. 'Hep aklın fikrin şeyde' diyor.' demişti. 

Necla Karahilal 1709980388

'TAKİPTEN ÇIKMIŞLARDI'

Sözlerine 'Yok ama yani işte duygusal sorumluluğumuzu almayı bilmemiz gerekiyor. O stresle ben ne yapacağım, ne yaparsam bana iyi gelir... Bunlar yetişkin modelleri. Türlü türlü... Yani öyle hep isterim hep yan yatayım, hiç istemem çalışayım yok. O çaba varsa karşıdan da yardım geliyor, o zaman çok güzel oluyor. Paylaşmak, birbirine ışık tutmak. Yoksa hepimizin aklı şeyde.' şeklinde devam etti. 

Cem Yılmaz da eski sevgilisini takipten çıktığı görülmüş; 'Top gibi oynarım. Kraldan yepyeni bir gönderme... Kralın bu haftaki 4 ün göndermesi... Kral senin benim gibi fotoğraf paylaşamaz.. Kral göndermesini yapar… İş gücü yoktur tamamen göndermeden oluşan bir kariyere sahiptir... Çok yaşa kral ;) Gönder yeter ki sen gönder... ' sözleri de dikkat çekmişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA