Çengelköyspor Genel Kaptanı Erdem Gündoğdu yaptığı açıklamada Gaziosmapaşa deplasmanından çok iyi bir oyunla galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek ligdeki çekişmenin son haftaya kadar süreceğini söyledi. 

“GAZİOSMANPAŞA CAMİASINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Gündoğdu “Zorlu geçmesini beklediğimiz, arkasında yoğun taraftar desteği olduğunu bildiğimiz Gaziosmanpaşa deplasmanında çok iyi bir oyun ile sahadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bizi çok iyi ağırlayan Gaziosmanpaşa camiasına teşekkür ediyor, kalan maçlarda başarılar diliyorum.” Diye konuştu. 
“ZORLU BİR GRUPTAYIZ”
Zorlu bir grupta mücadele ettiklerini ifade eden Gündoğdu “Zorlu bir gruptayız. Son düdüğe kadar çekişmenin süreceğini düşünüyorum. Grupta üst sıralar için kopma olmayacak gibi görünüyor.” Dedi. 
“HER GEÇEN GÜN DAHA DA İYİYE GİDİYORUZ”
Çok karakterli ve kaliteli bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Gündoğdu “Ben her şeyden önce teknik ekibime ve oyuncu grubuma teşekkür ediyorum. Çok karakterli ve kaliteli bir ekibe sahibiz. Oyuncu grubumuz uyum problemini geride bıraktı. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. Oyuncularım büyük özveri ile çalışıyor. Alternatifi bol bir kadromuz var. Takımımdan memnunum. İnşallah daha çok çalışarak daha iyi bir oyun ile önce biz oynadığımız oyundan keyif alıp, bizi izleyenlere de keyifli maçlar izleteceğiz.” İfadesini kullandı.

Muhabir: İskender Kordu