İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir pastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Meydana gelen silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 2'sinin durumu ağır 5  kişi ise yaralandı. Konuya ilişkin İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. İşte detaylar..

Edinilen bilgiye göre, Üsküdar'ın Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı.

Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayda taraflardan Veli Hakan Karataş olay yerinde, Tamer Kazan ve Okan Güner kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan M.K, M.A, İ.A, M.K, ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu. Olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen F.Ö. ve kahvehane işletmecisi C.Y. emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA

“23.05.2024 Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar iİçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür.

Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.”

Editör: Vesim Parlar