Bodrum'un Seyit Onbaşı Caddesi'nde seyir halinde olan aracı, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Esra Akkaya'nın kullandığı 48 ALY 185 plakalı otomobil, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nden gelen 34 GBK 829 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza anında Esra Akkaya ve 10 yaşındaki oğlu Can Alex büyük bir korku yaşadılar. Neyse ki kaza sonucunda yaralanan olmadı, her iki araçta ise sadece maddi hasar meydana geldi. Kazanın hemen ardından taraflar kaza tutanağı düzenlediler.

"Çocuk korkudan hala titriyor" dedi. Mahallenin Muhtarları dizisindeki "Şirin" karakteriyle tanınan oyuncu Esra Akkaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada kaza anlarını şu şekilde anlattı:

"Allah bizi korudu. Oğlum da arabadaydı, bu nedenle olay çok ciddiydi. O çok korktu, ama şükürler olsun, hiçbirimizin başına bir şey gelmedi. Herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Ben ana yolda ilerliyordum, birdenbire bir araba tali yoldan çıktı. Durmak mümkün değildi, sadece yavaşlayabilirdik. Allah hepimizi korur umarım, özellikle çocuklarımızı. Çocuğum hala korkudan titriyor. Uzun bir süredir burada yaşıyoruz, sanırım 7 yıl oldu. Arada bir geliyoruz ve gidiyoruz."

Kaynak: Haber merkezi-t24