Gündem

SON DAKİKA: Trump’a ikinci suikast girişimi

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'a ikinci kez suikast girişiminde bulunuldu. ABD'de Şahsın bölgede tanınan bir evsiz olduğu belirtiliyor. Polis RNC yakınlarında potansiyel bir tetikçiyi vurdu.

Loading...

Abone Ol

Cumhuriyetçilerin Kongresi'nde güvenliğin artırılması için Ohio'dan gelen bir polis memuru Kongre yakınlarında şüpheli görünümlü birini tespit etti. 

ABD'de siyasi yorum yapan Jackson Hinkle: "Polis az önce RNC yakınlarında potansiyel bir tetikçiyi vurdu. Trump'ı yine öldürmeye çalışıyorlar."

PENSİLVANYA'DA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Eski ABD Başkanı Trump, cumartesi günü Pensilvanya'daki mitingde kürsüden destekçilerine hitap ettiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda mitinge katılan 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı. Suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıklamıştı.

{ "requests": { "pageview": "https://cdn.p.analitik.bik.gov.tr/tracker1.js?website_id=277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5&host_url=//277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5.collector.p.analitik.bik.gov.tr" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }