Gerçekleşen olay, Ümraniye'de geçtiğimiz gün saat 16.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi'nde  meydana geldi. İddiaya göre, binanın ikinci katına posta bırakmak üzere gelen postacı, kapının açılmaması ve evden gelen kötü kokular nedeniyle muhtara haber verdi. 

Üsküdar'da 3 kişinin öldüğü çatışmadan yeni görüntüler! ''Pusuya düşürdüler''... Üsküdar'da 3 kişinin öldüğü çatışmadan yeni görüntüler! ''Pusuya düşürdüler''...

Evde yaşayan yaşlı kadın ve oğlunun bulunduğu daireden yanıt alamayan mahalle muhtarı, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polis nezaretinde kapıyı kırarak içeri girdi ve evde Hatice Turan ve oğlu Kamil Turan'ın hareketsiz şekilde yerde yattığını gördü. 

Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, polisin yaptığı incelemelerin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

MİRAS MESELESİ!

Henüz kimliği belirlenemeyen diğer kardeşin, iddiaya göre; annesi ve kardeşiyle miras konusunda tartıştığı ve cinayeti işlediği öğrenildi. Mahalle sakini Alaattin Çam, olayın günler öncesinden yaşandığını ve postacının durumu fark etmesiyle ortaya çıktığını belirtti. Çam, komşularının iyi insanlar olduğunu ve bir zararlarının görülmediğini ifade etti, Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak: İHA- HABER MERKEZİ