Türk futbol tarihinde ilginç anlar yaşanıyor.  Süper Kupa maçına Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un açıkladığı gibi Galatasaray'ın karşısına U-19 ile çıktı. İlk dakika içerisinde Mauro Icardi, sarı-kırmızılıları 1-0 öne geçiren golü attı. Golün ardından santra yapılacağı sırada Fenerbahçeli genç futbolcular, Galatasaraylı futbolcuların alkışları eşliğinde sahadan ayrıldı. Hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti.  Galatasaraylı futbolcular kupa sevinci yaşarken, TFF'nin kararı bekleniyor.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Galatasaray, Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdulkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ile başladı.

Fenerbahçe ise 19 yaş altı takımı oyuncuları Furkan Onur Akyüz, Mustafa Emir Akyıldız, Yusuf Akçiçek, Ümitcan Okan, Muhammet İmre, Efekan Karayazı, Emirhan Arkuctu, Muhammet Zeki Dursun, Çağrı Fedai, Kerem Kayaarası ve Görkem İbrahim Demirel ile sahada yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ