Takılar valizlerle taşındı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi Takılar valizlerle taşındı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

İstanbul'da Kağıthane, Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, yurt dışına firar eden Beratcan Gökdemir'in liderliğini yaptığı "Daltonlar" adlı organize suç örgütüne yönelik önemli adımlar atıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, örgüt üyelerinin bir dizi suç eylemi gerçekleştirdiği tespit edildi.

Bu eylemler arasında, çeşitli iş yerlerinin kurşunlanması, el bombası atılması, kasten öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlar bulunuyor. Operasyonlar neticesinde bir AK-47 uzun namlulu tüfek, üç tam otomatik tabanca, iki çalıntı motosiklet ve çok sayıda balistik yelek ile kar maskesi ele geçirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA