Beşiktaş Kulübü'nde Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan BJK Nevzat Demir Tesisleri’ni dün ziyaret etmişti.

İki efsanenin futbolcularla yaptığı konuşmaya Gazete Yazıyor ulaştı.

EFSANE2 (1)

Konuşmada Feyyaz Uçar’ın “Arkadaşlar yeni bir başlangıç yapıyoruz. Her şeye sıfırdan başlıyoruz gibi düşünün. İlk sınavımız da Fenerbahçe. Bu karşılaşmayı kazanırsak camia tamamen bütünleşir. Biz başkanımız Hasan Arat başta olmak üzere sizlerin her zaman yanındayız. Ayrıca her biriniz hangi konuda olursa olsun istediğiniz zaman benimle konuşabilirsiniz. Ben sizin ağabeyinizim” dediği öğrenildi.

EFSANE3 (1)

Samet Aybaba’nın ise “Sevgili kardeşlerim. Artık birlikteyiz. Yıllarca bu takımın formasını terlettik. Sizin geçtiğiniz yerlerden biz çok daha zorlu şartlarda geçtik. Öncelikle şunu bilin. Her ne olursa olsun Rıza Çalımbay hocamızla devam edeceğiz. Artık Beşiktaş’ı Beşiktaş’ın evlatları yönetecek. Kendinize güvenin. Siz çok iyi bir takımsınız. Gelin siz de elinizi taşın altına koyun” ifadelerini kullandı.

EFSANE (2)

Futbolcuların iki efsanenin konuşmasından çok etkilendiği ve Fenerbahçe derbisinde galibiyet sözü verdiği öğrenildi.

Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar’ın Rıza Çalımbay ile görüşmesinde “Rıza Hoca sen hiçbir şeyi düşünme. Sen sadece işine bak. Biz diğer sorunları sana yansımadan çözeceğiz. Ayrıca yola hep birlikte devam edeceğiz. Kafan rahat olsun” dediği bildirildi.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK