Eski dönemlerde Fenerbahçe forması giyen Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde Youtube kanalı Sports Digitale'de Fenerbahçe - Saint Gilloise ve Beşiktaş - Ajax maçlarını yorumladı.

Evine gitmek üzere Beykoz'daki Sports Digitale ofisinde ayrılan Serhat Akın bilinmeyen şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın'a saldıran kişilerin kimliklerin tespit edildiğini, şüphelilerden ikisinin yakalandığı, diğer ikisinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya X hesabından yaptığı açıklamada “Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi'nde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E.Ü., M.A., O.D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA