Yalnızca Fenerbahçelilerin değil, tüm Türkiye’nin merakla sonucunu beklediği Fenerbahçe Kongresi olaylı başladı.

Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ı 6 yıl sonra yeniden karşı karşıya getiren kongre Divan Seçimi Başkanlığı seçimi ile başladı. Ali Koç’un adayı Vefa Küçük, Aziz Yıldırım’ın adayı ise Şekip Mosturoğlu oldu. 

Yapılan oylamada kazanan Küçük oldu ve kongrenin rengi belli olmaya başladı. Ve bu durum Yıldırım ve taraftarlarını sinirlendirdi. 

Aziz Yıldırım1....

Mali rapor okunurken kürsüye yürüyen ve konuşmaya başlayan Aziz Yıldırım, kongreyi yöneten Vefa Küçük tarafından, "Sayın Aziz Yıldırım benden söz almadan konuşamazsınız" diyerek uyarıldı. Yıldırım, Küçük'e "Ben söz alırım. Sen seçilmeden oraya oturdun." diyerek yanıt verdi.

Yıldırım ve listesinde yer alanlar bir süre kürsüde toplandı. Vefa Küçük’ün “Kürsüyü işgal ettiniz” uyarısından sonra Ali Koç ve Aziz Yıldırım bir süre kürsü önünde konuştu. 

Ardından Vefa Küçük, Aziz Yıldırım’a 30 saniye konuşma hakkı verdi. Yıldırım, "Yapılan seçim gayri demokratik bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum.İsteyen arkadaşlarım kalabilir. Yarın oy atmaya geleceğim" dedi ve listesindeki isimlerle birlikte stadı terk etti.

Kaynak: Haber Merkezi