Olağan Seçimli Genel Kurul'a kilitlenen Fenerbahçe Kulübü'nde tarihi bir seçim için geri sayıma geçildi... Ülker Stadyumu'nda seçim öncesi 6 yıl sonra karşı karşıya gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım bu sefer karşılıklı olarak televizyon programına çıkıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan adayı Aziz Yıldırım'a geçtiğimiz günler ve dönemlerde yaptığı canlı yayın teklifini bugün kongrede yinelemiş "Ayrılış şekline içim acıdı. Basın açıklaması yapılmış, onların iddialarının hepsi boş. Sayın başkan çok geç değil, saat 5'e geliyor, haydi bu akşam çıkalım televizyona... Tarihte son kez bu teklifi yapıyorum; istiyorsanız istediğiniz yerde buluşalım ve konuşalım" ifadelerini kullanmıştı.

AZİZ YILDIRIM TEKLİFİ KABUL ETTİ

Aziz Yıldırım, Ali Koç'un bu isteğine yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız."

Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu aday listesinde yer alan Mahmut Uslu "Aziz Bey, televizyona çıkma konusunda Ali Bey'in yanıtını bekliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi