Eski başkan Aziz Yıldırım ile giriştiği başkanlık yarışından farklı kazanarak çıkan Başkan Ali Koç, Fenerbahçe’yi her kulvarda Avrupa Şampiyonluğu’na taşımak için düğmeye bastı.

A A 20240603 34760965 34760963 A B D T U R K I Y E

Öyle ki, sezonu Filenin Sultanları Ligi Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası Şampiyonluğu ile tamamlayan Fenerbahçe’de bugün deprem üstüne deprem yaşandı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamayla Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın İtalyan Başantrenörü Stefano Lavarini ile yolların ayrıldığı duyurulurken, şu ifadeler kullanıldı:

Fenerbahçe15.....

 “2023-24 sezonunda Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörlük görevini üstelenen Stefano Lavarini ile yollarımız ayrılmıştır. Sarı Melekler ile birlikte 2023-24 sezonunda kazandığımız AXA Sigorta Kupa Voley ve Sultanlar Ligi şsampiyonluğumuzda takımımızın Başantrenörlüğünü yapan Stefano Lavarini’ye, bugüne kadarki tüm emekleri için teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz”

BAŞARIDAN BAŞARIYA TAŞIDI

Cansunçetin1....

Cansu Çetin'in sözleşmesinin feshedilmesi Fenerbahçe camiasında şaşkınlıkla karşılandı. Zira Cansu çalışkanlığı ve disiplini nedeniyle camianın sevdiği bir isimdi.

Ardından Irina Fetisova, Meryem Boz, Ergül Avcı, Buse Ünal, Ada Germen, Cansu Çetin’le yolların ayrıldığı ilan edilirken, teşekkür edildi.

Danisantarelli2....

Deniele Santarelli'nin ikna edilmesinde Fenerbahçe ve A Milli Takım menajeri Pelin Çelik ile kaptan Eda Erdem önemli rol oynadı.

Ama Fenerbahçe Opet’te asıl bomba Lavarini’nin yerine getirilen Daniele Santarelli oldu. Voleybolun Jose Mourinho’su olarak kabul edilen Santarelli, A Milli Takım Başantrenörlüğüne geldikten sonra Filenin Sultanları’nı kısa sürede dünyanın 1 numarası yapmayı başarmıştı.

Santarelli, Imoco Volley’de görev yaptığı süre içerisinde de kazanmadık kupa bırakmamış, İtalyan ekibini dünyanın zirvesine taşımıştı…

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un benzer bir operasyonu Fenerbahçe Beko basketbol takımında da yapacağı ifade edildi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ