Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasında sahaya inerek Fenerbahçe tribününe gitmek isteyen Ali Koç, itilerek Fatih Özkan tarafından yere düşürülmüştü. Fenerbahçe Asbaşkanı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de Beyaz Futbol programına katılarak Göztepe - Fenerbahçe maçındaki skandal olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 
ACUN ILICALI'NIN AÇIKLAMALARI


Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı "Maç öncesi bize düşmanca tavırlar sergilendi. Statta çok negatif bir enerji vardı. Maçı izlerken sürekli hakaretlere maruz kaldık.

"TARAFTARLARIMIZ YAKINDI"

Devre arası taraftarlarımız bize yakarışta bulundu. Biz zaten öndeydik neden gerginlik yapmaya çalışalım? Holiganizm bu ülkede normalleştirilmemeli.

"BAŞKANIMIZ TAHRİK ETMEDİ"

Başkanımız sahaya indi ama taraftarları tahrik etmedi. Amacım Türkiye'deki futbol tansiyonunu düşürmek. Başkanımız stat dışında gidip orada saldırıya uğrasaydı bu kez de dışarıda ne işi vardı diyeceklerdi. Bu tür saldırıları yapanlara ömür boyu men cezası verilmeli. En büyük sitemimiz saldırıyı yapan şahsın cezalandırılması. Bizim herkes tarafından hedef olmamızın sebebi büyüklüğümüzdür.

TRANSFER MÜJDESİ

Takıma orta saha transferi yapacağız. Bizim en büyük transferimiz Jose Mourinho." ifadelerine yer verdi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ