Merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi Dilek Sokak'ta, genç bir adamın kız arkadaşını sokak ortasında darp ettiği anlar kameraya yansırken, olayın ardından yaşanan kargaşada bir kişi de bıçakla yaralandı.Olay, dün akşam saatlerinde Osmangazi ilçesinin Gülbahçe Mahallesi Dilek Sokak üzerinde meydana geldi. Genç çift arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Yusuf G. isimli genç, kız arkadaşına sokak ortasında şiddet uygulamaya başladı. Çiftin arasındaki gerginliği gören apartman sakini Erhan Ş., olaya müdahale etmek amacıyla aşağı inerek yardım etmek istedi.

Yardım Teklifi Kavgaya Dönüştü

Erhan Ş.’nin yardım teklifine karşılık Yusuf G., ona küfürler ederek tepki gösterdi. İkili arasında kısa sürede gerginleşen bu durum, kavgaya dönüştü ve Erhan Ş. kendini savunmak amacıyla Yusuf G.’yi boğazından bıçakla yaraladı.

Hastaneye Kaldırılan Genç Sağlık Durumunun İyi Olduğunu Belirtti

Olay yerine intikal eden 112 Acil Servis ekipleri, yaralı genci ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Yusuf G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Erhan Ş. Kısa Sürede Yakalandı

Olayın ardından polis ekipleri, kaçan şüpheli Erhan Ş.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürerken, kavga anı sokakta bulunan bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde Yusuf G.'nin kız arkadaşını darp etmesi, Erhan Ş.'nin ise Yusuf G.’yi bıçakla yaraladığı anlar açıkça görülebiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA