Jennifer Lopez'in 20 Ağustos'ta Ben Affleck'e boşanma davası açması, çiftin aylardır ayrı hayatlar yaşaması nedeniyle büyük bir şok yaratmadı. Ancak şaşırtıcı olan, ikilinin evlilik öncesi bir sözleşmelerinin olmadığı yönündeki haberlerdi.

Jennifer2 (1)
ÖNEMLİ SERVETLER


Lopez'e yakın bir kaynak; Temmuz 2022'de düğünlerini gerçekleştiren ikili hakkında evlilik öncesi sözleşmelerinin bulunmadığını söylemişti. Boşanma avukatı Nancy Chemtob, "İkisi de önemli miktarda servete sahip. Kesinlikle bir anlaşmaları olmalı" dedi.

Jennifer1 (1)
DÜŞÜK İHTİMAL


Ünlü avukat Christopher Melcher de, "Bu çiftin evlilik öncesi bir anlaşma olmadan hayatlarını birleştirmeleri son derece düşük bir ihtimal" şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı, boşanma davası açarken avukata ihtiyaç duymadı. Lopez gibi geniş avukat ekibi olan biri neden bunu yapsın ki?

jennifer lopez grev
BİR İŞARETTİR


Christopher Melcher, "Bu, Jennifer ve Ben'in evlenmeden önce anlaştıklarının bir işareti olabilir. Bir sonraki adımları, üzerinde anlaşılan boşanma kararını sunmak olacaktır" açıklamasını yaptı.


ZATEN HALLEDİLMİŞ


Evlilik öncesi anlaşma yapılmasaydı, çiftler ortak mallarını bölmek zorunda kalacaktı. Ancak bu durumda, sorun zaten halledilmiş gibi görünüyor.
 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ