"Beyaz TV'nin YouTube kanalında Sercan Kahveci'nin sunduğu 'Her Açıdan' programında 'Metafizik uzmanı' olarak tanınan Pelin Hürman, cin çıkarma seansıyla sosyal medyada uzun süre gündemde kaldı. 'Donat donat donat' sözleriyle dikkat çeken Hürman, şimdi de Esra Ezmeci'nin programında yeniden ortaya çıktı.

hürman 2

Programda, sosyal medyada kendisinden yardım isteyenlerin çoğunun 'ruh hastası' olduğunu söyleyerek tartışma yaratan açıklamalarda bulundu. Hürman, verdiği bir örnekle olayları daha da ilginç hale getirdi: 'Karım beni aldatıyor, babamla aldatıyor diyerek bile arıyorlar. Beni panikletiyorlar tabii ki. Aman diyorum, elinizi kana bulamayın diyorum, ama o ben karımı istiyorum diyor. Bu yüzden bakım ücreti koydum' dedi.

hürman 3

Ayrıca, 'Karıncaların ayak seslerini duyuyorum, gusül abdestsiz gezenleri kokularından tanırım' şeklindeki açıklamaları da dikkat çekti.

Bu anlar kısa sürede sosyal medyada tartışma konusu oldu. Pelin Hürman'ın son hali ve söyledikleri, geniş yankı buldu; izleyiciler arasında kilo alıp almadığından, söylediklerinin doğruluğundan şüphe eden yorumlar yapıldı."

Editör: Funda Işık