GÜNÜN ÖNERİSİ

Sevgili Teraziler bugünün önerisi sizler için geliyor! Bu haftaya çok hiperaktif bir giriş yaptınız bu hiperaktifliğiniz ay sonuna kadar sürecek gibi gözüküyor. Size tavsiyem sakatlanma konularında tedbirli olmanız...

İş ve kariyer alanlarında olumlu dönüşler alacağınız bir dönemdesiniz. Yeni iş teklifleri, yeni pozisyonlar sizleri bekliyor Teraziler..

Aile ve ilişki konularında yakınlarınıza biraz daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir ihtiyaçları ve ihtiyacınız olacak gibi gözüküyor..

Soğuk algınlığı gibi şikayetlerin bu hafta seni korkutabilir! Kendini sıcak tutmayı ve kış çaylarını içmeyi ihmal etme! Sizleri seviyoruz...

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, bugün dikkate alınması gereken bir güç olacaksınız. Kararlılığınız sizi çabalarınızda başarıya götürecektir. İçgüdülerinize güvenin ve her türlü zorlukla doğrudan mücadele edin. İçinizdeki ateşi kucaklayın ve onun hedeflerinize giden yolu aydınlatmasına izin verin.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, bugünün enerjisi sizi sağlığınıza odaklanmaya teşvik ediyor. Kişisel bakım ve rahatlama için zaman ayırın. Doğayla bağlantı kurun veya rahatlatıcı bir hobiye katılın. İçsel gücünüz ve istikrarınız hayatınızda dengeyi bulmanıza yardımcı olacaktır.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, bugün iletişim becerileriniz öne çıkacak. Ağ oluşturmak, fikirlerinizi paylaşmak ve yeni bağlantılar kurmak için mükemmel bir zaman. Yaratıcı işbirliklerine açık olun ve ufkunuzu genişletin.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): 

Sevgili Yengeçler, bugün duygusal gelişim ve iç gözlem günüdür. Duygularınızı ve ilişkilerinizi düşünün. Sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu düşünün. Sezginize güvenin; o, sizin için en önemli olan bağları geliştirme konusunda size rehberlik edecektir.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, bir projede veya grup çalışmasında liderliği üstlenin. Coşkunuz ve kararlılığınız başkalarına ilham verecek, başarıya ve tanınmaya yol açacaktır. Bugün evinize bakım yapın. 

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, bugün ayrıntılara dikkat edin. Analitik becerileriniz, özellikle iş veya kişisel projelerde size çok fayda sağlayacaktır. Düzenli ve metodik kalın; hedeflerinize hassasiyetle ulaşacaksınız.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sevgili Teraziler, bugün arabuluculuk yapma ve ortak zemin bulma yeteneğiniz talep görecek. Çatışmaları çözmek ve ilişkilerinizi geliştirmek için iyi bir zaman. Sahip olduklarınıza ne kadar iyi baktığınızı değerlendirin

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, yoğunluğunuz ve kararlılığınız bugün hırslarınızı yönlendirecek. Dünyanızda yarattığınız görüntünün gerçekçi bir değerlendirmesini yapma zamanının gelmiş gibi görünüyor. Kendi içsel yolculuğunuzu tamamlayın.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Sevgili Yaylar, bugün iç dünyanıza ve manevi değerlerinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Kişisel hedefleriniz ile ilgili kararlar alırken çevrenizden önce kendinizi tatmin etmeli ve kararı önce siz vermelisiniz.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar, bugün uzun vadeli hedeflerinize odaklanın. Gruplara ve organizasyonlara katılarak sosyalleşebilirsiniz. Mutlu bir evliliğin neleri değiştirebileceğini görmek için enerjinizi buna yoğunlaştırabilirsiniz.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar, benzersiz bakış açınız ve yenilikçi fikirleriniz bugün oldukça değerli olacak. Bireyselliğinizi benimseyin ve kalıpların dışında düşünün. Ebeveynler üzerinde nasıl daha iyi bir izlenim bırakabileceğinize dair yöntemler arayın.

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart)

Sevgili Balıklar, bugün kalp ve ilişkilerle ilgili konularda içgüdülerinize güvenin. Şefkatli ve empatik olun, daha derin bağlantılar kuracaksınız. Eğitim ve öğreniminizi düşünmek için kendinize zaman ayırın.

Kaynak: Haber Merkezi