GÜNÜN ÖNERİSİ

Sevgili İkizler ne işiniz varsa bırakın! Bugünün önerisi sizler için... Bu önerileri okumadan güne başlamasanız iyi edersiniz...

Günlerdir kafanız karışık hissediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Kafanızdan çok siz kendinizi karıştırıyorsunuz! Ne yapmaya çalıştığınızı bilmediğiniz konularda öneri ve polemiğe girmeyin sevgili ikizler. Bu hafta hemen hemen her masada siz olacaksınız. Emin olmadığınız hiçbir konu üzerine yorum yapmamalısınız. Parasal konularda özellikle yatırım yapmamanızı bu hafta önemle tavsiye ederim. Yapabiliyorsanız bu hafta eliniz ne cebinize ne de cüzdanınıza gitsin. Hatta yanınızda dahi taşımayın.

Aşk ve ilişki konularında bu hafta beklenmedik bir krize girebilirsiniz. Bu sizi korkutmasın sabrın sonu selamet demişler. Alttan almanız gereken konular olabilir. Kafanızın karışıklığını ilişkilerinize de yansıtabileceğiniz bir haftadasınız. Bu yüzden derin bir nefes alın ve konuşmayı baştan sona kadar değerlendirin..

Kariyer konusunda kendini parlatabileceğin bir haftadasın aslında. Fiikirlerin tıpkı bir güneş gibi aklında doğacak! Ama dikkat.... Fikirlerini kendine saklamaya özen göster. Bu benim en yakın arkadaşım diye güvenip aklındaki parlak fikirleri çarşaf gibi serme! Her an fikrini hayata geçmiş görebilirsin...

Bu hafta sizin renginiz güneşin tüm renkleri! Sarı, Turuncu, Kırmızı tonlarına ağırlık verebilirsiniz. Kendinize güvenin, kafanızı karıştırmayın...

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, bugün enerji ve hırsla dolusunuz. Yeni hedefler belirlemenin ve hayalleriniz doğrultusunda çalışmanın tam zamanı. İddialı olun ve çabalarınızda liderliği ele alın. Kararlılığınız yol gösterici yıldızınız olacaktır.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, pratik doğanız bugün ön planda. Finansal refahınıza ve uzun vadeli güvenliğinize odaklanın. İş konusunda bir ortaklık ya da yakın arkadaşı dahil etme söz konusu olabilir.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, iletişim becerileriniz bugün tam anlamıyla yerinde. Başkalarıyla bağlantı kurmak ve fikirlerinizi ifade etmek için enerjinizi kullanın. Kendinize yeni bir sayfa açmak için kararlılığınızı yitirmeyin.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): 

Sevgili Yengeçler, ,ilişkilerinizi geliştirmek için zaman ayırın; rahatlık ve destek bulacaksınız. Bir gemi yolculuğu ya da bulunduğunuz yerden daha uzak bir yere yapacağınız uzun bir yolculuk size iyi gelecektir.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, insanlar sizin varlığınıza ve liderliğinize ilgi duyuyor. Bunu hem kişisel hem de profesyonel durumlarda avantajınıza kullanın. Bugün bir şeyleri yeniden dekore etmek veya yaşadığınız yer konusunda sizi daha fazla heyecanlandıracak bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, bugün hassasiyetiniz ve bağlılığınız takdir edilecektir. Kısa geziler, hastane randevuları ve yakın arkadaş toplantıları sizi biraz yorabilir. Karmaşanın içinde sıkıldığınızda kendinizle başbaşa kalmayı unutmayın.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sevgili Teraziler, kişisel bakımınıza ve ilişkilerinizi beslemeye öncelik verin. Nakit artışı ve finansal bolluk dönemine girebilirsiniz. Tutumlu ve doğru harcamalar yaparak kazancınızı ikiye katlayabilirsiniz.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, bugün dikkat çekici değişiklikler yapma gücüne sahipsiniz. Kendinizi yeniden sarj etme gücünü bulamadığınızda olumlu ve pozitif enerjileri konuşturun. 

Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Sevgili Yaylar, iyimserliğiniz ve merakınız heyecan verici keşiflere ve deneyimlere yol açacaktır. Kendinize birkaç dakika ayırın ve gelecekteki hedeflerinizi planlamaya başlayın. Planlara göre ilerlemeniz hedefinize giden yolu kısaltacaktır.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar, pratikliğiniz ve disiplininiz bugün en büyük varlığınızdır. Sorumluluklarınızı kararlılıkla ve odaklanarak yerine getirin. Sıkı çalışmanız önemli başarılara yol açacaktır.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar,yenilikçi ve insani ruhunuz ön planda. Dünya üzerinde olumlu bir etki yaratmak için fırsatlar arayın. Benzersiz niteliklerinizi benimseyin ve kalabalığın arasından sıyrılın.

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart)

Sevgili Balıklar, bugün seyahat etmek, yeni bir aktiviteye başlamak için enerjiniz çok yüksek. Ufkunuzu genişletmek için fırsatları değerlendirin. Yaptığınız harcamaları gözden geçirin ve mali durumunuzu kontrol edin.

Kaynak: Haber Merkezi