GÜNÜN ÖNERİSİ

Bugün değil yarın değil 'ŞU AN'...

Şimdiki anı en iyi şekilde değerlendirin. Hayat anlardan oluşan bir koleksiyondur ve gerçekten sahip olduğunuz tek an, şimdiki zamandır.

Geçmişe takılıp kalmayın ve gelecek hakkında aşırı endişelenmeyin. Buraya ve şimdiye odaklanın.

Derin bir nefes alın, etrafınızdaki manzaraların ve seslerin tadını çıkarın ve yaptığınız her şeye tam olarak katılın. Orada bulunarak daha fazla neşe bulacak, stresi azaltacak ve anlamlı deneyimlerle dolu bir hayat yaratacaksınız.

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, evren sizi bir adım geri atmaya ve son kararların üzerinde düşünmeye çağırıyor. Dürtüsel doğanız son zamanlarda sizi en iyi şekilde ele geçirmiş olabilir, bu nedenle bu anı hedeflerinizi yeniden değerlendirmek ve daha düşünceli seçimler yapmak için kullanın.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, bugün pozitif enerjiden yararlanın ve hedeflerinizin peşinden gidin. Beklentilerinizi söylemektan çekinmeyin ve onları başkalarıyla paylaşın. Kararlılığınız sizi başarıya götürecektir.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, bugün kendinizi çelişkili arzular arasında kalmış halde bulabilirsiniz. İlişkilerinizde uyumu sürdürmek için iletişime ve uzlaşmaya odaklanın. Kalbinizi ve zihninizi eşit derecede dinleyin; sizin için işe yarayan bir denge bulacaksınız.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): 

Sevgili Yengeçler, hayal gücünüzün sonsuz bir evrene açılacağı bir gün. Tartışmalara girmemeye ve hayal kırıklığına uğramamak adına önemli kararlarınızı erteleyin. Bugün kendinizi sanata adayın.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, bugün tamamen öz bakım ve öz sevgi ile ilgili. Yoğun programınıza biraz ara verin ve kendinizi şımartın. Herhangi bir mali konuya girmeyin. Fazla harcama yapabileceğiniz bir gün olacak.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, bugün çalışmanıza odaklanın, önemli ilerleme kaydedeceksiniz. Yapıcı eleştiriye açık olun ve bunu becerilerinizi geliştirmek için kullanın. Adanmışlığınız tanınmaya ve başarıya yol açacaktır

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sevgili Teraziler, bugün ailenize zaman ayırın. Eski bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz birinden sizinle alakalı düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Kişisel hedeflerinizi kariyer basamaklarınız ile aynı anda götürmeye çalışmayın.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, bugün yoğunluğunuz ve kararlılığınız zirvede. Bu enerjiyi projelerinize ve hedeflerinize kanalize edin. Manyetik kişiliğiniz insanları yanınıza çekecek ve hedeflerinize doğru önemli ilerleme kaydedeceksiniz

Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Sevgili Yaylar, bugün kendiliğindenliği benimseyin ve yeni ufuklar keşfedin. Kalbinizin arzusunu takip edin ve iyimserliğinizin size rehberlik etmesine izin verin. Beklenmedik yerlerde neşe bulacaksınız.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar, bugün uzun vadeli hedeflerinize ve planlarınıza odaklanın. Disiplinli doğanız pratik kararlar vermenize yardımcı olacaktır. Sabırlı ve kararlı olun, üzerinde çalıştığınız başarıya ulaşacaksınız.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar,  bugün benzersiz bakış açınız ve yenilikçi fikirleriniz parlayacak. Yaratıcılığınızı benimseyin ve vizyonunuzu başkalarıyla paylaşın. Değişime ve ilerlemeye ilham verme yeteneğiniz değerli bir varlık olacaktır.

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart)

Sevgili Balıklar, bugün duygularınızla bağlantı kuracağınız ve en derin duygularınıza göre kararlar alacağınız bir gün. Sevgi ve şefkat, başkalarıyla olan etkileşimlerinizde size yol gösterecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ