Tan “Geçen sene bu ailenin bir parçası oldum. Küçükçekmece Sinopspor hedefleri olan, ciddi atılımları olan ve projeleri olan bir kulüp.
 Hep beraber taşın altına elimizi soktuk ve hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. Bize güvenen başta kulüp başkanımız Rafet Orhan ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Bizlere inananlara,  Küçükçekmece Sinop 57 taraftarlarımıza karşı mahcup olmama adına ciddi bir şekilde çalışıp, futbolda devamlılık ve istikrarın ne kadar önemli olduğunu bilerek hareket edeceğiz. Önümüzdeki sezon olacaktır bunun bilincindeyiz. Ona göre hazırlanıp geçen sezon yarım kalan 2.lig sevdamıza ulaşmak istiyoruz.” dedi.

Whatsapp Image 2024 06 12 At 14.55.10


Küçükçekmece Sinopspor kulübü Başkanı Rafet Orhan da yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “2024-25 futbol sezonu iddialı bir takım kurmak için yönetici arkadaşlarınızla söz birliği yaptık. Futbolda her zaman bugün ve yarını düşünmek ve konuşmak zorundayız. Geçtiğimiz futbol sezonu profesyonel ligde ilk yılımız olduğundan dolayı zorluklar ve tecrübesizliğimize rağmen ligi çok iyi bir yerde bitirdik. Kulübümüzde sportif direktörlük görevi yapan ve son 5 hafta takımımız başına geçerek teknik direktörlük yapan Fazlı Tan hocayla dokumuz tuttu. O bizi çok sevdi, biz onu çok sevdik. Hocamızın çalışma azmine inanıyoruz. Fazlı  Hocamız ilk geldiği günkü heyecanla devam edecek. Biz de her zaman onun arkasındayız. Bu imzalar ve sözleşmeler aslında çok bir anlam ifade etmiyor. Biz Fazlı  hocamızla gönül birlikteliği de sağladık. O açıdan da içimiz çok rahat. Hem Fazlı Hocamıza hem kulübümüze hem de  Küçükçekmece Sinop Spor camiasına hayırlı olsun. ” ifadelerini kullandı.

Muhabir: İSKENDER KORDU