Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayırdıktan sonra Mert Yazıcıoğlu ile kısa bir süre aşk yaşamıştı.  Ancak bu ilişki de çok uzun sürmemişti. Bir süre aşka kapılarını kapatan Deniz, gönlünü Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin'e kaptırdı. Birlikte tatile çıkan çiftten Çetin, Dilan Çiçek'e olan aşkını sosyal medyadan ilan etti.

640Xauto-31

Uzun bir süredir ortalarda olmayan Sinan Çetin, geçtiğimiz günlerde Aramızda Kalmasın kameraları tarafından görüntülendi. Çetin'in gergin halleri dikkat çekerken oğlu Rafael Cemo ve Dilan Çiçek Deniz aşkı sorulduğunda daha da sinirlendi.

Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu! Eski sevgilisini övmelere doyamadı Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu! Eski sevgilisini övmelere doyamadı

Önce 'Neler yapıyorsunuz?' sorusuna "Hiçbir şey..." diyerek cevap veren Sinan Çetin, "Konuşmamız bitti mi?" diyerek uzaklaşmaya çalıştı.Ardından oğlu Rafael Cemo ve Dilan Çiçek Deniz'le yaşadığı aşk sorulduğunda ise "Kendisine sorun, ikinci soruya geçelim..." dedi.

Kaynak: DEMET SAROVA