İstanbul'da konser veren ve sahnede "Aşkın Olayım" şarkısını seslendirirken Mauro Icardi'nin gol sevincini yapan Simge Sağın, magazincilere yeni malzeme verdi. Icardi'nin gördüğü en yakışıklı futbolculardan biri olduğunu her fırsatta belirten ünlü şarkıcı, bu hareketinden sonra sosyal medyada da kısa sürede gündeme oturdu. 42 yaşındaki güzel, "Sevgilim yok. Uzun süredir bekarım. Arada denemeler oldu ama sonunda yalnızlığın daha güzel olduğuna karar verdim" açıklamasını yapmıştı. 

SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR

Geçtiğimiz günlerde Icardi sorusuna sürpriz bir cevap veren Simge Sağın, "Yakışıklı şarkısı söylenecekse Icardi’ye söylenmeli. Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. Ona ne söylense yakışır. Hem başarılı hem düzgün biri. Yakışıklı ona olur." demişti.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Mauro Icardi-Wanda Nara ayrılığının ardından yaptığı paylaşımda ise "Başlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Simge Sağın'ın bu paylaşımında göz kırpma emojisi kullanması da dikkat çekmişti.

WANDA NARA-ICARDİ AYRILIĞI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberleri günlerdir magazin gündeminden düşmüyor. Wanda Nara'nın Arjantin'deyken Icardi'nin sosyal medya hesabından bir Türk infulencerla yaptığı konuşmaları yakaladığı ve aldatıldığını öğrendiği konuşuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ