“İLK MAÇLAR HER ZAMAN ZOR OLUR”
Sözlerine ligin ilk haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Çayeli maçını değerlendirerek başlayan Ergün “İlk maçlar her zaman zor olur. Çayeli’nde iyi mücadele ettik. Oyuncularım iyi bir performans sergileyip iyi bir oyun oynadık. Pozisyon anlamında da rakibe pozisyon vermedik. Oyunun üstünlüğü bizdeydi.” İfadesini kullandı. 
“İYİ MÜCADELE ETTİK”
Bu hafta Tire önünde 3-1 kazandıkları maçı da değerlendiren Ergün “Tire de bu ligde şampiyonluk için kurulan ekiplerden bir tanesi. Oyunun kırılma anları vardı. Ama yine Çayeli’ndeki gibi çok pozisyon vermedik. Golü de erken bulabilseydik oyun çok farklı yönlere de gidebilirdi. İyi mücadele ettik. Bunun sonucunda galibiyetle ayrıldık.” Diye konuştu. 
“MAÇ MAÇ BAKIYORUZ”
Ligin ilk iki haftasında savunma anlamında iyi işler yaptıklarını, hücumda ise daha iyi olmaya çalışacaklarının altını çizen Ergün “Savunma anlamında istediklerimiz oluyor. Hücum anlamında da biraz daha iyi olmaya çalışacağız. Maç maç bakıyoruz. Bu haftaki rakibimiz de Eti Mesgut. Onlar da şampiyonluğa kurulan bir takım. Güçlü bir ekip. Oraya puan ve puanlar almak için gidiyoruz. Bugünden itibaren de hazırlıklarımıza başlayacağız.” Şeklinde konuştu.

Muhabir: İskender Kordu