Yağışla birlikte oluşan su birikintileri, özellikle ana arterlerde sürücüler için tehlike oluşturdu. Araç trafiği zorlaşırken, yayalar ise kaldırım ve yolları kaplayan su nedeniyle zorlu anlar yaşadı. Yetkililer, vatandaşların yağış nedeniyle oluşabilecek su birikintilerine karşı dikkatli olmaları gerektiğini ve araçlarını dikkatli kullanmalarını uyardı.

İETT OTOBÜSÜ KAZA YAPTI

Şiddetli yağışların etkisiyle Silivri-Beylikdüzü D100 karayolu üzerinde seyir halindeki bir İETT otobüsü kaza yaptı. Kazada herhangi bir ölüm veya yaralanma meydana gelmezken, maddi hasar oluştu. Silivri'de yeni yapılan alt geçit ve bazı bölgelerde su baskınları yaşandı. Belediyenin sahada oluşan olumsuzluklara karşı müdahale ettiği görüldü.

DEREDE MAHSUR KALDILAR

Çatalca Karacaköy'deki Binkılıç Deresi'nde yoğun yağış sonrasında dere kenarında mahsur kalan 5 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çiftlikköy Mahallesi'nde dereye yakın yerlerde yapılan evler ve arsaların üzerine konulan konteynırlar, yoğun yağış sonrası sular içerisinde kaldı.

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Tomurcuk Sokakta bulunan iki binanın istinat duvarında gün boyu aralıklarla devam eden yağış sonrası çökme meydana geldi. İtfaiye ve yetkililer tarafından önlem alındı. 

Belediye yetkilileri, su baskınlarına karşı acil müdahaleler gerçekleştirirken, vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışmalarını sürdürdü.

Kaynak: YEŞİM MÜNEVVEROĞLU