NBA tarihine damga vuran isimlerden biri olan Shaquille O'Neal, WNBA'in yıldız isimlerinden Angel Reese ile sıkı bir dostluğa sahip. Dolayısıyla onun hemen hemen her konudaki düşüncelerini biliyor.

NEFRET DEVAM EDİYOR

Shaq, aslında herkesin tahmin ettiği bir durumu da açıkladı. Unutulmaz basketbolcu, "Kadın basketbolu için Angel Reese ve Caitlin Clark çok önemli. İkisi, üniversite döneminden beri birbirlerine rakip oluyor. Angel, üniversite yıllarında ondan nefret ediyordu" dedi. Ancak birçok kişi bu nefretin WNBA kariyerlerinde de sürdüğünü düşünüyor.

ONU DÖVMEYE ÇALIŞIYORLAR

Shaquille O'Neal, eylül ayında Sports Illustrated ile yaptığı röportajda, "Caitlin Clark her şeyi doğru yapıyor. Daha önce onun hakkında hiç konuşmadım çünkü Angel (Reese) ile yakın dostluğum var. Ama dürüstçe söyleyebilirim ki Caitlin Clark inanılmaz. Hata yapmasını bekliyorum ama doğru pası veriyor, doğru oyunu yapıyor. Kızlar onu dövmeye çalışıyor ve o şikayet etmiyor. Kariyerinin başlarında bile inanılmaz" demişti.

AYNI TAKIM HAYALİ!

Angel Reese ise Wall Street Journal ile yaptığı bir sohbette bir gün Clark ile takım arkadaşı olmayı umduğunu açıkladı. Angel, "Ben ve Caitlin neredeyse çocukluğumuzdan beri birbirimize karşı oynuyoruz. Bence ikimiz de harikayız. Bu lige çok sayıda taraftar getirdik ve bunu yapmaya devam edeceğimizi düşünüyorum. Umarım bir gün takım arkadaşı olabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.
 

Muhabir: Tamer Ayeri