Acun Ilıcalı uzun süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen nikah töreninde evlendi. Sanat, spor ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı nikah törenin ardından 2 gün geçmişken Acun Ilıcalı düğünden karelerini sosal medya hesabından paylaştı. 

DÜĞÜNDEN KARELER PAYLAŞTI

Sürat teknesi ile karşıladığı gelininden özenle hazırlanan davetiyeye adından büyük jestlerle bahsettiren Acun Ilıcalı paylaşmına !Bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olan ve iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederiz, hayat paylaşınca güzel. İyi ki varsınız.' notunu düştü. 

ÖNCE BEĞENDİ SONRA SİLDİ

İlerleyen dakikalarda Acun Ilıcalı'yla boşandıktan sonra Mohammed Alsaloussi ile evlenen ancak kısa sürede ayrılan, adı sürekli aşk hayatıyla anılan Şeyma Subaşı da eski eşinin gönderisini beğendi. Fakat Subaşı'nın bir süre sonra beğenisini geri çektiği görüldü. 

Ekran Resmi 2024 09 06 18.08.05

ÜNLÜ İSİMLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Çiftin düğününe Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Sergen Yalçın, Ali Tarhan, Emre Belözoğlu, Demet Akalın, Okan Kurt, Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Ebru Gündeş, Murat Özdemir, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı, Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Arda Turan, Aslıhan Doğan Turan, Mesu

Kaynak: DEMET SAROVA