Şeyma Subaşı, Instagram sayfasında soru-cevap yaparken bir takipçisinin "Hepiniz saldırdınız bana" ifadesine verdiği yanıtla dikkat çekti. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile 2018 yılında boşandıktan sonra Mayıs ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Marakeş'teki görkemli düğünleri uzun süre magazin gündemini meşgul etti. Balayı için ise önce Japonya, ardından Bali'yi tercih etmişlerdi.

Ünlü isim, gösterişli yaşam tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dikkat çeken biri olarak bilinirken, son zamanlarda daha alçakgönüllü bir profil sergiliyor. Evlendikten sonra paylaşımlarını azaltan Şeyma Subaşı, dün akşam sosyal medya üzerinde takipçileriyle gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliği sırasında verdiği yanıtla tekrar gündeme oturdu.

Şeyma Subaşı, "Eleştirileri yendiğimi düşünüyorum, sizin düşünceniz nedir?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Subaşı şu ifadeleri kullandı:

"Arada bir videolar paylaşırdım, yazılar da yazardım. Hala yazıyorum tabii, eskiden daha fazla yazardım. 'Değerli halkım' diye başlayan bir yazım vardı, onu asla unutmayacağım. Gittiğim her yerde öyle cevaplar veriyorum ki, bazen kendim bile ne yazdığımı hatırlamıyorum."

"Önceden çok fazla duygularımla yaşıyordum ve herkese cevap vermeye çalışıyordum. Ama nasıl verebilirim ki; milyonlarca insan, hepiniz saldırdınız bana! Türkiye ile sadece ben baş ettim gibi hissediyordum, belki de kimse benim yaşadığımı anlayamazdı. Ama şükürler olsun, şimdi geriye dönüp baktığımda, hepsini yaşadım ve gerçekten de iyi ki yaşamışım. Herkese teşekkür ediyorum, gerçekten. Bir anlamda daha güçlü bir insan olmamı sağladılar. Bu yüzden eleştirilere gelince, yapın yine. Hiç önemli değil. Eğer yanlış bir şey yaparsam ya da paylaşırsam, evet; haklısınız. Ama onun dışında zaten umursamıyorum."

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık