Kaliforniyalı bir adam, Noel arifesinde kız arkadaşını öldürdüğü için cinayetten suçlu bulundu. Kız arkadaşı işkence görmüştü ve yetkililerin "aşağılayıcı sözler" olarak tanımladığı ifadeler içeren dövmelerle kaplı halde bulunmuştu.

NE ARARSAN VAR

Ventura İlçe Savcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Alisen Takacs-Escobar adlı kadın Saul C. Nava ile paylaştığı dairede öldürüldü. Nava; birinci derece cinayet, işkence, adam kaçırma, ağırlaştırılmış yaralama, ölümcül silahla saldırı ve çocuk pornosu bulundurma da dahil olmak üzere dokuz suçtan suçlu bulundu .

HER YERİNDE YARALAR

Yetkililer; Nava'nın tıbbi yardım istemek için 911'i aramasının ardından memurların, çiftin dairesine gittiğini söyledi. Eve gelen ilk müdahale ekipleri, Takacs-Escobar'ın vücudunun her yerinde yaralar olduğunu ve öldüğünü tespit etti. Bölge savcılığı, "Cinsel bölgelerinde yoğun morluklar vardı. Başının üst kısmında büyük bir yara görüldü. Göğsünün ortasına aşağılayıcı sözler içeren dövmeler yapılmıştı" dedi.

İŞKENCE ALETLERİ

Polis ayrıca beyzbol sopaları, bir çekiç ve bir tornavida buldu. Bölge savcılığı, Nava'nın bu aletleri kullanarak onu günlerce dövdüğünü ve işkence ettiğini söyledi. Sapık adamın eski kız arkadaşlarına da şiddet gösterdiği öğrenildi. Hakkında verilecek ceza, yakın bir tarihte açıklanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ