Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın yanı sıra bu sene Seray Sever’in de dahil olduğu SHOW TV’nin fenomen programı ‘Dünya Güzellerim’ bu yaz tatil konseptiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken programın çekimleri bayram tatilinde de devam etti.

TIRNAKLARI OLAY OLDU

Büllent Ersoy setten bir karesini paylaştı. Diva'nın tırnakları ile dillere düştü! Sosyal medyada çok eleştirilen tırnaklara bir yorum da Sevda Türküsev'den geldi. Sık sık gündeme dair yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Türküsev, Büllent Ersoy fotoğrafını paylaşarak "Şu tırnaklarla nasıl rahat ediyorlar. Hijyeni geç zaten hijyen sıfır, estetik değil. Bence dikkat çekmek için yapıyorlar. Kim olursa olsun var bir eksiklik." notunu düştü. 

TEK İSİM BÜLENT ERSOY DEĞİL

Sahnedeki kostümü ve iddialı danslarıyla sosyal medyada adından söz ettiren Hadise'nin kendisini alttan çeken kameramana çıkıştığı anlar geçen aylarda çok konuşulmuştu. O dönem Hadise'ye tepki gösterenlerden biri de Sevda Türküsev olmuştu. 

Ekran Resmi 2024 05 28 06.54.35

"VALLAHİ ÜZÜLDÜM, YAZIK"

Türküsev sonrasında bir kez daha şarkıcıyı hedef almış, Hadise'nin 19 Mayıs'ta sahneden 10. Yıl Marşı'nı söylediği anları paylaşan Türküsev, şarkıcının kostümünü eleştirmişti.  Sevda Türküsev sosyal medya hesabından; "Hadise’nin bu kıyafeti nedir! Bu kıyafetle 10. Yıl Marşı mı söylenir. Vallahi üzüldüm. Yazık!" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA