Geçen hafta Pınar Sabancı'nın programına konuk olan ve yaptığı açıklamalarla dikkatleri üstüne çeken Ceyda Düvenci'ye bir tepki de Sevda Türküsev'den geldi. 

Türküsev sosyal medyadan yayınladığı videoda ünlü ismi eleştirdi ve 'Bazılarının hayata baktığı pencereden onları itesim geliyor. Bunlardan birisi de Ceyda Düvenci! Kafayı mı yediniz? Ne güzel kafa: iş yerinde erkekler çekmecede kadın pedi taşıyacakmış.o erkeğin karısı ya da kız arkadaşı onu yakaladığı zaman bir aile faciası çıkabilme ihtimalini düşünmüyorlar. Bunun burada ne işi var diye! Bunların hayata bakış açısı bu mu!' dedi.

Ekran Resmi 2024 05 06 12.31.37 

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 19 Mayıs  günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 19 Mayıs günlük burç yorumları

NE OLMUŞTU?

Kadın erkek ilişkileriyle ilgili konuşan Düvenci programda; 'Sohbetlere gittiğimde işte firmalar çağırdığında biz erkekler kadınlar için ne yapalım? Şirket çalışanı mısın? Evet. Şirketinde kadın çalışan arkadaşın var mı? Var. Çekmecene ped koy diyorum mesela. Kadın olmanın doğal bir parçası olan regl dönemini açıkça konuşabilmeliyiz. Bunun neden tabu olduğunu anlayamıyorum.' ifadelerini kulanmıştı. 

Muhabir: DEMET SAROVA