Geçirdiği trafik kazası sonrası sağlığına kavuşan; ancak KOAH hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'nın cenaze töreni yapıldı. 26 gün sonra yapılan cenaze törenine sevenleri katılırken, ayakta durmakta zorlanan kızı Anjelik'ten "vefasızlık" sitemi geldi. Yeşilçam'dan arkadaşı Serpil Çakmaklı ise, hem cenazede hem de sonrasında, Ahu Tuğba'yı tanıyan ünlülere sitem etti. Özellikle Ahu Tuğba ile aynı dönemlerde oyunculuk yapan ve kendisinin de birlikte filmleri bulunan Banu Alkan'ı eleştirdi. Tv8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programına katılan Çakmaklı şunları söyledi:

"İSYAN EDİYORUM... CAMİ BİLE KALABALIK DEĞİLDİ"

"Gerçekten inanılmaz derecede şaşırdım. Hiç tahmin etmiyordum açıkçası.. Yeşilçam emekçilerimiz, setçi ve ışıkçı arkadaşlarımızı, kamera önü ve arkası herkes oradaydı. Bir tek oyuncular yoktu. Çok merak ettim. O kadar az kaldık ki o kadar önemli değerleri ve ustaları kaybettik ki... Neden bu kadar ego, kibir, insanların üstün görmesi? Kimse üstün değil. İnsani olarak orada, neden söyledim Banu Alkan ismini? Çünkü Ahu'yu çok iyi tanıyor. Birlikte programlara katıldık. Onu da bırakın bir sinemacı. Onun için orada, hayatta olduğu için Allah uzun ömürler versin, gelmesi gerekiyordu. Bir Hülya Avşar'ı gözlerim çok aradı. Ama azınlıkta kaldığımız için, herkesin mi işi vardı? İsyan ediyorum. Cami bile kalabalık değildi. Anjelik ile aşağı inerken birbirimize baktık. 'Olamaz Serpil anne' dedi.

"KINA YAKIN, ÖLÜM KAPIMIZI HER AN ÇALABİLİR"

Kına yakın, gerçekten kına yakın. Gelmediniz ya... Ölüm sizin de kapınızı her an çalabilir, hepimizin kapısını bir gün çalacak. İnsanlık ölmüş. Yok saydınız bir Ahu Tuğba gerçeğini, bakalım sizin cenazenize kim gelir? Sayfasında paylaşmayan meslektaşlarım, utanın. Safiye Soyman uzun zamandır beraber iş yaptığın biri. Evladını kaybetti. Ne onu paylaştı, ne Ahu'yu. Tanımasan dahi paylaşman gerekir. Bir fotoğraf koy."

BANU ALKAN'A ELEŞTİRİ: "ŞIMARMAYA GEREK YOK"

Bu sözler üzerine program sunucusu Müge Dağıstanlı şu yorumu yaptı: "Safiye Soyman evladını toprağa verdiğin gün Banu Alkan kahkahalar içinde 'Dünya Güzellerim' videolarını paylaşıp altına New York, Jennifer Lopez falan etiketledi."

Çakmaklı ise "İnsan olalım. Şımarmaya gerek yok. Herkesin kendine göre bir ismi var ama önce insanların bir duruşu olacak" yorumunda bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ