Meslektaşı Serkan Keskin ile uzun süredir aşk yaşadığı Meriç Aral, 2023 haziran ayında evlilik sorularını yanıtlamış ve "Yaz sonuna doğru bir düğün planlıyoruz. Tarih ve yer belli değil ancak İstanbul'da olur herhalde" demişti.

Ekran Resmi 2024 08 27 12.23.33

EVLENEMEMEK KADERLERİ OLDU

Ancak çift yoğu iş temposundan evlenmeye vakit bulamamıştı. Ardından çift, bu sefer 2024 yazına işaret etmiş Haziran'da düğün olduğunu dile getirmişti. Kameralara yansıyan Serkan Keskin'e düğün tarihi soruldu. Oyuncu bu kez de düğünün yaz sonuna ertelendiğini söyledi. Sebep olarak da "Çok çalışıyoruz." dedi.

MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

Meriç Aral ikilisinin düğün tarihi merakla beklenirken oyuncu geçen aylarda "Düğün neden sürekli erteleniyor? " sorusuna yanıt verdi. "Sürekli ertelenmiyor aslında, olacak bir noktada. Tarih hala belirlenmedi. Eylül diye düşünüyoruz ama gerçekten yoğun bir şekilde çalıştığımız için onu bir türlü tam denk getiremiyoruz. Çok zor bir şey onu organize etmek." ifadelerini kullanmak demişti. 

Ekran Resmi 2024 08 27 12.25.36

MÜJDEYİ VERDİ

Geçen akşam objektiflere katılan Meriç Ara bu kez müjdeyi verdi ve 'Güzel bir sürece girdik, çok kısa zamanda haberiniz olacaktır. Anneannem haberlerde görüyor arıyor beni yine ertelenmiş diyor. Tarihi artık netleştiriyoruz. Çok az kaldı..." dedi. 'Hemen anne olmayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise 'Kısmet bu ya... Hemen bir şey diyemem. İnşallah kendime yakışır bir anne olurum. Çok zor bir soru bu... Her anne iyi bir annedir.' yanıtını verdi. 

Kaynak: DEMET SAROVA