66 yaşındaki adam 29 yaşındaki hırsızı dövdü! Polisler genç suçluyu kanlar içinde buldu 66 yaşındaki adam 29 yaşındaki hırsızı dövdü! Polisler genç suçluyu kanlar içinde buldu

Bir podcast yayınına katılan ünlü şarkıcı Ariana Grande'ye küçük bir hayranı, "Ölü veya diri, kiminle akşam yemeği yemek isterdin?" sorusunu yöneltti. Grande, "Gençken seri katillere aşıktım. Yani Jeffrey Dahmer oldukça etkileyici... Sanırım onunla tanışmayı çok isterdim. Ona birçok soru sorardım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Jeffrey Dahmer'ın kurbanlarından birinin aile üyeleri, şarkıcıya çok öfkelendi. Anthony "Tony" Hughes'un annesi Shirley Hughes, şarkıcının yorumları karşısında "O hastalıklı bir tip. Bana göre; aklı başında değilmiş gibi görünüyor" dedi.

KURBANLARINI YİYORDU

Dahmer'ın bilinen 17 kurbanından biri olan Tony, 24 Mayıs 1991'de Milwaukee'deki bir eşcinsel barda Dahmer'la tanıştı. Daha sonra seri katilin evine giden kurban, uyuşturuldu ve evde öldürüldü. Tony, konuşamayan sağır bir adamdı. Hayatını kaybettiğinde 31 yaşındaydı. Dahmer, bazı kurbanlarını öldürdükten sonra onları yiyordu! Shirley Hughes ve kızı Barbara, kurbanların ailelerinin ne kadar acı çektiğini başkalarının da fark etmesini umduklarını söyledi. 31 yaşındaki Grande'nin özür dilemesi istendi ancak şu ana kadar böyle bir şey yapmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ