Dokuz yaşındaki çocuklara bile saldıran Güney Afrikalı bir seri tecavüzcüye 42 kez müebbet hapis cezası verildi. Nkosinathi Phakathi, 2012-2021 yılları arasında gerçekleştirdiği 90 tecavüz-saldırı suçundan hüküm giydi.

ÇOCUKLARA İZLETTİ!

Güney Afrika Ulusal Savcılık Kurumu (NPA), 40 yaşındaki adamın bazen çocuklara kendisini kurbanlarına tecavüz ederken seyrettirdiğini belirtti.  Ayrıca genç erkek çocuklarını, kadın arkadaşlarına tecavüz etmeye zorladığını söylediler.

NE ARARSAN VAR

Phakathi'nin suçları Johannesburg şehrinin hemen doğusunda bulunan Ekurhuleni ve çevresinde gerçekleşti. Johannesburg Yüksek Mahkemesi; Phakathi'nin tecavüz, adam kaçırma, hırsızlık ve saldırı gibi suçlamalardan dolayı 42 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldığını belirtti.

EN BÜYÜĞÜ 44 YAŞINDA

Çok sayıda mağdurun yer aldığı en ciddi davalarda, çoğu zaman birden fazla müebbet hapis cezası verilmektedir. Phakathi'nin hiçbir pişmanlık göstermediği ve rehabilitasyonunun da mümkün olmadığı kaydedildi. Phakathi'nin kurbanlarının çoğunluğunun okul çocukları olduğu, en küçüğünün dokuz yaşında bir kız olduğu belirtildi. En yaşlı kurbanı ise 44 yaşındaydı. NPA, Phakathi'nin çoğunu işe veya okula gidip gelirken hedef aldığını söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ