Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını değerlendirdikten sonra İstanbul Beykoz'da silahlı saldırıya uğramıştı. Sports Digitale binasının önünde ayağından vurulan Serhat Akın apar topar hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın ameliyatı başarılı geçmiş ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

Serhat Ne0O Cover.jpg

SERHAT AKIN'NDAN SERGEN YALÇIN İTİRAFI

Serhat Akın geçtiğimiz dönemlerde yayın platformundan yayın açarak takipçileriyle sohbetler ediyordu. Yayın esnasında Serhat Akın, Sergen Yalçın ve İbrahim Üzülmez itirafında bulundu. Serhat Akın, şu sözleri dile getirdi: Sergen abi hakkını helal etsin, bir tane yumruk atmıştım buna İnönü'de. Resmi falan da var. Ben hep 2 tane atıyordum İnönü'de falan bana çok kilitleniyorlardı abi. 

İBRAHİM ÜZÜLMEZ İTİRAFI

Sergen Yalçın itirafından sonra konuşmasına devam eden Serhat Akın, İbrahim Üzülmez ile ilgili de şöyle dedi: Bir kere mesela İbrahim Üzülmez'le de bi çok dalaşıyorduk. Bunu ben geçiyordum falan. Orta sahadayız, dakika 80 falan. Bu arkadan balgam attı benim kafama.

Serhat Akın'ın yaptığı açıklamalara sosyal medyanın gündemine oturdu.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ