Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Lille’e elendi. Sarı-lacivertlilerin yenilgisinin ardından Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın açtı ağzını yumdu gözünü.

Serhat-1

Sports Digitale'de konuşan Serhat Akın, 'Acun Ilıcalı bu takımın As başkanı. Tarihin en iyi kadrosunu kuracağız dedi. Ya Acun Survivor kadrosundan başka kadro kurmuş mu ki buna inanıyor?' ifadelerini kullandı.

Eleştirilerine ara vermeden devam eden Serhat Akın, 'Mourinho bugün sadece Lille’i değil, Fenerbahçe yönetimini de yenemedi. Maçın buraya kadar gelmesinin tek sebebi Mourinho. Mourinho gibi bir adamı getirip, Şampiyonlar Ligi’ne gidememenin hesabını kim verecek? Sen adama 6 haftadır oyuncu getirmemişsin. En-Nesyri hazır değil!' dedi.

Ekran Resmi 2024 08 14 14.00.00

'KULAKLARININ İÇİNE TIKAMAZSAM ADAM DEĞİLİM'

Lille'nin Galatasaray şarkısını paylaşmasına sert dille yorum yapan Akın, "Ya bunlar Galatasaray şarkısı çalıyor kim lan bu Lille? Lille kalkacak buraya gelecek, İstanbul paylaşımını Galatasaray şarkısıyla yapacak o Galatasaray’ı onların kulaklarının içine tıkamazsam adam değilim." ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Eray Erginbaş