Geçtiğimiz sezon adı Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Sergio Ramos için 2 kulüpte mutlu sona ulaşamamıştı. Tercihini profesyonelliğe adım attığı Sevilla'dan yana kullanan İspanyol savunmacı rötarlı da olsa Süper Lig'e geliyor. 38 yaşındaki savunmacının geleceği tarih bile belli oldu.

SERGIO RAMOS, KARTAL OLUYOR

Yeni sezonda geride kalan sezonu unutturmak isteyen Beşiktaş yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şampiyon olma parolasıyla hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, yıldız bir transfer daha yapmaya çok yaklaştı. İspanyol basını, Beşiktaş'ın Sergio Ramos ile anlaşmaya vardığını manşetlerine taşıdı. Ramos'un önümüzdeki hafta içerisinde sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geleceği kaydedildi.

SÖZLEŞME 1+1 YILLIK

İspanyollar, Beşiktaş ile Ramos arasında yapılan anlaşmanın detaylarını da paylaştı. Bu doğrultuda iki tarafın 1 sezonu opsiyonlu olmak üzere 2 sezonluk sözleşme konusunda mutabakata vardı. 1 yıllık opsiyon maddesinin kulüp taraflı olduğu da belirtildi. 

KUPA KOLEKSİYONERİ

Profesyonel hayatı boyunca sadece Sevilla, Real Madrid ve Paris Saint-Germain'de forma giyen 1.84 boyundaki oyuncu, İspanyol Milli Takımı'da dahil olmak üzere kariyeri boyunca tam 29 kupa kaldırmayı başardı. Ramos ülkesi İspanya ile 2010 Dünya Kupası'nın sahibi olmuştu.

Editör: Bedirhan Altundağ