Son olarak Antalyaspor’u çalıştıran ve sezon öncesi takımdan ayrılma kararı alan Sergen Yalçın’ın adı Beşiktaş ve A Milli Takım ile anılıyordu. Ancak Yalçın'ın Suudi Arabistan'da sürpriz bir takımla anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Sergen Yalcin Antalyaspor A Veda Etti

GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Söz konusu iddiaya göre menajeri aracılığıyla yürüttüğü görüşmelerde son aşamaya gelen teknik adam, şayet şartlarda anlaşırsa, iki yıllık bir sözleşme için Suudi Arabistan’a gidecek. Yalçın, görüştüğü takımı şimdilik gizli tutuyor. 

Sergen..44

YENİ BİR ANLAŞMA YAPTI

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca Kafa Sports YouTube kanalında olan ve Candaş Tolga Işık ile program yapan Sergen Yalçın geçen haftalarda yorumcu olarak Ekol TV kadrosuna dahil olmuştu. Transferin perde arkasıyla ilgili iddialar şaşırtmıştı. 

Sergen Yalcindan Surpriz Imza Besiktas Degil Antalyaspor Nuri Sahinin Yerine Geliyor Zuxd

KUMAR BORCU İDDİASI

X platformunda şu ifadeler kullanılmıştı: "Ekol TV büyük bir transfer yaptı ve Sergen Yalçın'ı yorumcu olarak kadrosuna dahil etti! Ancak asıl bomba burada değil... Sergen Yalçın bu transfer karşılığında ne kadar alacak dersiniz? 0 TL. Evet, yanlış duymadınız, 0 TL. Çünkü Sergen Yalçın, Kıbrıs'taki Chamada Oteli'nin kumarhanesinde 2 milyon dolar kaybetti ve bu borcunu Ekol TV'de yorumculuk yaparak ödemek zorunda."

Kaynak: DEMET SAROVA