Bu akşam oynanacak  Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde Ekol TV yorumcusu Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu. 

"Galatasaray'ın nasıl bir kadroyla çıkacağını merak ediyorum." diyen Yalçın "Icardi - Osimhen'le mi başlayacak? Elfsborg maçını izledik, çift forvet gibi oynamıyorlar. Icardi, canı nerede isterse orada oynuyor. Solda başlıyor, merkeze geçiyor, çok kafasına göre oynuyor gibi geldi. Elfsborg maçı kadrosu sert maçlarda çok sıkıntı yaşar. Galatasaray'ın Icardi ve Osimhen'le başlayacağını düşünmüyorum ama hangisinin oynayacağını bilmiyorum. Elfsborg maçında Galatasaray'ı hiç beğenmedim." ifadelerini kullandı. 

671E3255D2212910A9E9Cdd8

"GALATASARAY PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜ ALIR"

Sözlerine devam eden eski futbolcu; "Galatasaray, Beşiktaş'ı yenerse bütün psikolojik üstünlüğü ele alır ve gider. Beşiktaş, minimum 1 puanla ayrılmak zorunda ki lige tutunsun. Kaybederse makas açılır ve psikoloji bozulur. Galatasaray'ın çok puan kaybedeceği maçlar görünmüyor." dedi. 

Thumbs B C Ec661Ded249Cbe493A66Abc6B87676Da

KIYASLAMA YAPTI

Yalçın ayrıca; "Dzeko En-Nesyri arasında çok kalite farkı var. Dzeko, En-Nesyri'den 100 gömlek daha kaliteli oyuncu. Onda hiç şüphem yok ama Galatasaray'ın golcüleriyle kıyaslama yaparsan hepsi sınıfta kalır. Bence Batshuayi bile onların üzerinde." sözleriyle dikkat çekti. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY