Şu sıralar Netflix'te ekrana gelecek filmi Centilmen ile adından söz ettiren Çağatay Ulusoy bir yandan da özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Duygu Sarışınla olan beraberliğini sonladırmasının ardından adı aşk dedikodularına karışsa da kimseyle net bir birlikteliği olmayan oyuncunun Haziran ayında yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. 

İŞ AŞKA DÖNÜŞTÜ

Bodrum-Cennet koyunda teknede görüntülenen ünlü ismin geceyi yanındaki gizemli kadınla geçirdiği öğrenilmiş, Ulusoy, sabah saatlerinde kız arkadaşını yolcu edip ve kendisi de otele geçmişti. 

Bir süre önce Gaddar dizisindeki rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılan ikili bunu yalanlamıştı. Ancak iki ismin bir süredir birlikte olduğu magazin gündemine bomba gibi düştü.  Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan Gaddar dizisinindeki partnerlikleri aşka dönüştü. 

Çağatay Ulusoy'un dizinin hazırlık dönemimde rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan'ı, Serenay Sarıkaya'ya benzediği için seçtiği gündeme gelmişti. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yıllar önce bir dönem aşk yaşamışlardı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY