Tatil sezonunu erken sonlandırıp setlere geri dönen başarılı oyuncu, şu sıralar Netflix'te yayınlanacak olan "Kimler Geldi Kimler Geçti" projesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ancak ünlü ismin kaşındaki yara izi dikkat çekiyor.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, 'Aile' dizisi ve 'Alice Müzikali' sezon finallerinin ardından tatil yapmıştı. Tatildeki bikini pozları büyük beğeni topladı ve tatil sezonunu erken sonlandırarak yeni projesi için setlere geri döndü.

Serenay Sarıkaya, Netflix'te yayınlanacak olan 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde Avukat Leyla Taylan karakterini canlandıracak ve set pozlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Serenay Sarıkaya, çekimlerden kareleri takipçileriyle paylaşarak büyük ilgi gördü. Güzel oyuncunun kaşındaki yara izi dikkat çekti, ancak ünlü isim notunda şunları yazdı: "KGKG ekibi Adana özlemi. Kaşımdaki yara rol icabı panik yok." Serenay Sarıkaya'nın pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.



Ece Yörenç'in senaryosunu yazdığı, Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizi, Ahmet Rıfat Şungar, Hakan Kurtaş, Metin Akdülger ve Boran Kuzum gibi deneyimli oyuncuları da içeriyor. Sarıkaya, dizide amcasının boşanma davaları konusunda uzman bir hukuk bürosunda avukatlık yapan Leyla karakterine hayat verecek.

haber merkezi

Editör: Funda Işık