Serena Williams, şu anda eşi Alexis Ohanian ve çocukları ile birlikte 2024 Olimpiyatları için Fransa'nın başkenti Paris'te bulunuyor. Unutulmaz tenisçi, kısa bir süre önce X hesabında, "Aman Tanrım... Peninsula Paris'te daha güzel yerdeki boş masa için çatı katına çıkmam engellendi. Bunu daha önce çocuklarımla birlikte asla yaşamamıştım" şeklinde tweet atmıştı.

ASLINDA REZERVEYDİ

Restoran, "Sevgili Bayan Williams, yaşadığınız hayal kırıklığı için en derin özürlerimizi kabul edin. Ne yazık ki, çatı katımız tamamen doluydu. Gördüğünüz boş yerler tamamen rezerve olan gurme restoranımız L'Oiseau Blanc'a aitti. Sizi ağırlamaktan her zaman onur duyduk ve bundan sonra da onur duyacağız" mesajını paylaştı.

ALT KATTA BEKLEYİN

Restoran çalışanlarından Maxime Mannevy, "Sayın Williams geldiğinde sadece iki masa müsaitti ve bunlar otelin müşterileri tarafından rezerve edilmişti. Meslektaşım onu ​​tanımadı ve kendini çok kötü hissediyor. Ama tanısa bile ona herhangi bir müşteriye söyleyeceği şeyi söyledi. Yani bir masa boşalana kadar barın alt katında beklemesini söyledi. Bu kesinlikle kişisel bir şey değildi" yorumunu yaptı.
 

Muhabir: Tamer Ayeri