Başarılı sahne performanslarının yanı sıra eşsiz  sesiyle hayranlarının kalbine taht kıran Seren Sındık, müzikal yolculuğunda unutulmaz bir dönüm noktasına imza atıyor. 

Müslüm Gürses tarafından seslendirilen ve milyonlarca kişinin gönül telini titreten “Hasret Rüzgarları” adlı klasikleşmiş şarkıyı, kendine özgü tarzıyla yeniden yorumlayan ve dinleyicilerine eşsiz bir müzik deneyimi sunan Seren Sındık, bu şarkıyla ruhlara dokunmaya hazırlanıyor.

Sözler Şakir Askan’dan melodiler Burhan Bayar’dan

Çok sayıda hit şarkıya imza atan Şakir Askan'ın yüreklere dokunan sözleri ve müzik dünyasında bir ekol olan Burhan Bayar'ın etkileyici notalarıyla ölümsüzleşen “Hasret Rüzgarları”, başarılı sanatçı Seren Sındık’ın güçlü sesinden yepyeni bir ruh kazandı. 

Seren Sındık kendine has bir üslupla yorumladı

Müslüm Gürses'in efsanevi şarkısını, Seren Sındık’ın kendine has yorumu ve Erdem Topuzoğlu'nun güncel bir ruhu yansıtan düzenlemesiyle dinlemek arabesk severlere çok iyi gelecek.

Seren Sındık, Hasret Rüzgarları'nın uğur getireceğine inanıyor.

Seren Sındık’ın “Hasret Rüzgarları” adlı yeni şarkısı, Doruk Music Yapım etiketiyle ve DMC dağıtımıyla tüm müzik platformlarında yayında. Şarkının klibi ise Seren Sındık YouTube kanalında müzikseverlerle buluşuyor.

Yengesinin izinde: Ebru Cündübeyoğlu'nun yeğeni oyuncu oluyor! Yengesinin izinde: Ebru Cündübeyoğlu'nun yeğeni oyuncu oluyor!

Seren Sındık şarkının klibi için özel kostümler hazırlattı.

Şarkının klibi duygusal görüntülerle çekildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ