2 Ağustos'ta getirilen Instagram'a erişim yasağı sonunda dün akşam sona erdi. Yasak boyunca tepkisini gösteren Demet Akalın sevincini yine sosyal medya hesabından paylaştı. Profiline kavuşur kavuşmaz story atmaya başlayan Demet Akalın, Gülben Ergen'le beraber canlı yayın açıp Instagram'ın açılışını kutladı. Bunun ardından her fırsatta Gülben Ergen ve Demet Akalın'a göndermeler yapan Seren Serengil yine kendini tutamadı.

İSİMLERİNİ BİLE KULLANMADI

Hayvan sevgisiyle bilinen ve Altındağ'da yaşanan yürek yakan köpek katliamı sonra barınak barınak gezen Serengil Gülben Ergen ve Demet Akalın'ın adını kullanmayıp "Ge & Da" demeyi tercih etti. 

Serengil; "Ge & Da iyice bakın nasıl çirkinleşmişler samimiyetsiz hayvanlar için tek bir paylaşım yapmayan iki modası geçmiş... Hande Yener 500 konser siz 5 zor yaptınız:) Biriniz zaten hiç olmadı da diğeriniz de bitti neden kalbiniz kirli .. Gevrek gevrek gülmeye eğlenmeye devam Instagram için yapın paylaşımlarınızı canlı yayınlarınızı.." ifadelerini kullandı. 

"BİR HAYAT KURTARIN BE..."

Hızını alamayan ünlü isim sözlerine "Canlar katlediliyor sesiniz çıkmasın iki modası geçmiş iş yapamayan duruşsuz.. Birbiriniz hakkında konuşup konuşup hakkında atıp atıp bitikliğinizden birbirinizden medet uman onursuz, bu millet yazdı sizi. Evdeki köpeklerle fotoğraf çektirmeye benzemez bu.. Bir hayat kurtarın be.. Bir laf edin konser alamayacaksınız diye korkmayın öylede böylede konseriniz yok zaten bari duruşunuz olurdu." şeklinde devam etti. 

Kaynak: DEMET SAROVA