İki kere evlenip boşandığı Gökhan Çıra ile taşıyıcı anne aracılığıyla evlat edinen cinsiyet değiştirerek kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci paylaştığı fotoğrafla gündeme oturdu. Yatakta iç çamaşırıyla birlikte kız çocuğuyla poz veren Gökhan Çıra'ya ve Ciğerci'ye tepki yağarken, bir yandan da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na hesap sordu. 

Ekran Resmi 2024 08 20 11.02.52

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,  2023 Ocak ayında "sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin evlat edindiği" iddiasına ilişkin haberleri ve paylaşımları yalanlayarak, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıklamıştı.

Ekran Resmi 2024 08 20 11.02.41

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; basında ve sosyal medyada Selin Ciğerci'nin evlat edindiğine ilişkin haberler ve paylaşımlar yer aldığını belirtilerek, "Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur." denilmişti. 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Ayrıca yine resmi kaynaklardan edinilen bilgiye göre, söz konusu vakaya dair İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca çocuğun soy bağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir kısım suçlar iddiasıyla soruşturma başlatıldığı ve soruşturmanın halen devam ettiği belirtildi.

Ekran Resmi 2024 08 20 14.31.23

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Şimdilerde sosyal medyada içerik üreticiliği yapan Ciğerci, aynı zamanda şarkı da çıkardı. Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu. 

Babası, bir hazır giyim firmasının sahibi. Selin Ciğerci'nin bir de kendisinden 5 yaş küçük Kaan isimli erkek kardeşi var. Ciğerci, Okan Ünsal adı altında Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştı. 

Demet Akalın, Kerimcan Durmaz, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerle yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, 2019 yılında eski futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. İkili, 2021 yılında boşandı.

Kaynak: DEMET SAROVA