İki kere evlenip boşandığı Gökhan Çıra ile taşıyıcı anne aracılığıyla evlat edinen Selin Ciğerci paylaştığı fotoğraf ile tepkilerin odağı haline geldi. Yatakta iç çamaşırıyla birlikte çocukla poz veren Gökhan Çıra'ya sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. 

Ekran Resmi 2024 08 20 11.02.52

GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Deniz Akkaya da Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın evlat edindikleri çocukla fotoğrafını görünce ateş püskürdü. Akkaya, bebeği ileride zor sınavların beklediğini söyleyerek "Donla çocuğu cinsel organının üzerinde oturtuyorsun. Soruyorum bu fotoğraf normal mi?" ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya paylaşımında; "Ben aslında sizi anlıyorum çünkü siz anne ve baba olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz öyle bir niyetle de bu çocuk satın alınmadı para verilerek.

Ekran Resmi 2024 08 20 11.02.41

ÇOK SAYIDA DESTEK GELDİ

Pek tabii ki bu çocuk büyüdüğü zaman gerçek annesini arayacak … Zor bir hayat zor sınavlar bekliyor masum bebeği. Ancak soruyorum iç çamaşırı diyemeyeceğim resmen donla yatakta sere serpe yatıyorsun çocuk da cinsel organının üstünde oturuyor. Şimdi soruyorum bu fotoğrafı normal mi?

Bana kimse medeniyetten falan bahsetmesin olur mu ? Siz hiç böyle bir baba fotoğrafı gördünüz mü kimsede? Hatta yabancılarda?" dedi. Akkaya'ya çok sayıda destek geldi. 

Kaynak: DEMET SAROVA