32 yaşındaki yıldız Selena Gomez, kendi çocuklarını taşıyamayacağını açıklamasının üzerinden kısa bir süre geçtikten geçtikten sonra, Beverly Hills'te düzenlenen "Women in Film" yemeğinde güçlü mesajını iletti!

Df4Ba81Ccc0D4C10C6A44F268B2D1C9E

BEN BUYUM!

Gomez, etkinlikte çekilen ve daha sonra X ve diğer platformlarda yayınlanan viral videosunda, "Evet, çocuk taşıyamayacağımı paylaştım. Evet, bipolar olduğumu paylaştım. S....... gidin. Ben buyum" dedi.

HERKES YAŞIYOR

Emmy adayı olan oyuncu, yemeğe 11 yaşındaki küçük kız kardeşi Gracie Teefey ile birlikte katıldı. Gomez, "Gerçekten kadınların savunucusu olmak istiyorum ve bu yüzden dürüst olmayı seviyorum. Çünkü herkes bir şeyler yaşıyor. Ben bir kurban değilim" şeklinde konuştu.

NE YAZIK Kİ

Gomez , 9 Eylül'de Vanity Fair'e verdiği röportajda çocuk sahibi olamayacağını belirtmişti. Gomez, "Bunu hiç söylemedim ama ne yazık ki kendi çocuklarımı taşıyamam. Hayatımı ve bebeğimin hayatını tehlikeye atacak birçok tıbbi sorunum var" demişti.

TIBBİ SORUNLAR

Oyuncu ve şarkıcı, geçmişte yaşadığı sağlık sorunları hakkında da konuştu. 2013'te lupus teşhisi kondu. 2017'de böbrek nakli oldu ve 2018'de de kendisine bipolar bozukluk teşhisi kondu.

Muhabir: Tamer Ayeri