Son zamanlarda aldığı kilolarla dikkat çeken Selena Gomez, kendisiyle barışık bir şekilde bu değişikliği kabul ediyor. Kıvrımlarını seven ve artık sosyal medyada cesur paylaşımlar yapmaktan çekinmeyen Gomez, son paylaştığı pozuyla büyük ilgi gördü.

Siyah mayo ile vücuduna tam oturan bir şekilde ayna karşısında poz veren Gomez, hayranlarından gelen beğenilerle karşılandı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu, son dönemde kilo değişikliğiyle ilgili herhangi bir sorunu olmadığını açıklamıştı.

Ünlü isim aynı zamanda, "Ben bir manken değilim ve hiçbir zaman olmayacağım. Size sadece sizi sevdiğimi iletmek istedim ve beni desteklediğiniz ve anladığınız için teşekkür ederim. Ve dürüst olmak gerekirse, insanları vücutları veya başka bir nedenle utandırmak istemiyorum" şeklinde konuşmuştu.

SELENA GOMEZ KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Selena Gomez, Temmuz 1992'de Teksas'ta doğdu ve ailesinin tek çocuğudur.

Annesi Dallas'ta yerel tiyatrolarda oyunculuk yapmıştır. Çocukluğunda annesinin prova yapmasını izleyen Selena Gomez'in oyunculuk yeteneğinin annesinden geldiği düşünülmektedir.

Selena Gomez, Dallas'ta bir ajans tarafından keşfedildi. İlk oyunculuk deneyimi, 7 yaşındayken "Barney & Friends" adlı dizide Gianna karakterini canlandırdığı döneme dayanır. Ancak en çok tanındığı rol, Emmy ödüllü Disney Channel dizisi "Waverly Büyücüleri"nde Alex Russo karakterini oynamasıyla oldu.

2004 yılında Disney Channel tarafından keşfedildikten sonra kariyeri hızla yükselmeye başladı. 2008 yılında kendi müzik grubunu kurarak müzik kariyerine adım attı.

Televizyon filmlerinde de rol alan Selena, Ekim 2007'den itibaren Disney Channel için "Wizards of Waverly Place" dizisinde Alex Russo karakterini canlandırdı.

Müzik dünyasına da adım atan Selena, "Selena Gomez & the Scene" adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir. Aynı zamanda 2008 yılında UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atanmıştır.

Son olarak Türkiye'de gösterime giren filmi "Bahar Tatili" oldu. Ayrıca solo albümünün hazırlıklarını tamamladı ve ilk single'ı "Come & Get It"i Nisan 2013'te yayınladı. "Stars Dance" adını taşıyan albümü ise 2013 yazında piyasaya sürüldü.

Selena Gomez, ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile 2013 yılının Ocak ayında sona eren iki yıl süren bir ilişki yaşamıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ