Hükümete yakınlığıyla bilinen Hakan Ural, Kanal D'de sunuculuğunu yaptığı programda sık sık seçimlere yönelik tahminlerinden bahsetmiş ve "Çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum. Ben sokakta her türlü esnafımla doktorumla polisimle konuşurum. Herkesle istişare ederim. Bizim insanımız zeki farkındalığı var. Tarihi farkla alacak." demesi ve ardından tahmininin tutmaması üzerine sosyal medyada alay konusu olmuştu. 

Ekran Resmi 2024 06 05 10.16.16

'TEK GECELİK İLİŞKİMİN ÜRÜNÜ' DEMİŞTİ

Ural daha sonra ise İsrail ve Filistin savaşıyla ilgili yorumcu olarak bir programa katılmış ve bu da tepki çekmişti. Araları yıllardır kötü olan, daha önce oğlu Hakan Ural ile ilgili 'tek gecelik ilişkimin ürünü' sözleriyle tartışma yaratan Selçuk Ural'dan oğlu ile ilgili yeni açıklamalar geldi.

Kapak 165835

'BENİ ARAYAMAZ'

Enver Aysever'in YouTube programına konuk olan Selçuk Ural, Hakan Ural için 'Hakkında yazılanları okuyunca içim acıyor' dedi. Daha önce oğlu hakkında "Arayamaz beni. Arayamaz beni, devlet erkanı da bizi barıştırmak istedi, benim öyle bir oğlum yok. Bir tane kızım var benim" diyen "Hakan Ural'ın kanaat önderi olarak Türkiye'ye fikir verebilecek eğitimde olduğunu düşünüyor musunuz" sorusuna "hayır" yanıtını verdi.

Kaynak: DEMET SAROVA